• Home
  • /
  • Blog
  • /
  • Wat is het vermogen van Dolf van den Brink in 2024?

Wat is het vermogen van Dolf van den Brink in 2024?

Dolf van den Brink is een naam die niet direct een belletje doet rinkelen. Toch speelt hij als CEO van Heineken een grote rol in veel levens. Wat levert het je eigenlijk op als je de baas bent bij een bedrijf als Heineken? In dit artikel gaan we het vermogen en het salaris van Dolf van den Brink eens nader bekijken. Lees snel verder om meer te leren!

Wie is Dolf van den Brink en waar verdient hij geld mee?

Dolf van den Brink is de CEO van Heineken. Dat is hij inmiddels al enkele jaren. Het bedrijf heeft de laatste jaren enkele ontwikkelingen doorgemaakt, maar de zaken gaan nog altijd als van ouds goed. Dat is ook niet vreemd wanneer je je bedenkt dat dit biermerk letterlijk bekendheid geniet over de gehele wereld. 

Als bedrijf draait Heineken natuurlijk vooral om dit bekende biermerk. Wel is het goed om te weten dat het niet alleen maar om de kratjes die je in de supermarkt gaat. Het heeft natuurlijk veel takken, zoals ook cafés en festivals voorzien van bier.

Wat is het vermogen van Dolf van den Brink?


Hoe ziet het salaris van de CEO van Heineken eruit? Dit is voor een klein deel een vast salaris. Het gaat dan om ongeveer €1.300.000,-. Er is ook een groot deel van het bedrag dat in de vorm van bonussen komt. Niet zelden is dit voor Van den Brink al boven de €4.000.000,- aan extra inkomsten uitgekomen.


Het vermogen van Dolf van den Brink is inmiddels door de jaren heen ook opgelopen. Hij is tegenwoordig één van de meest vermogende CEO’s van het land. Dat komt echter ook door zijn achtergrond als zoon van een vermogende vader.

Wat verdient Dolf van den Brink aan salaris?

Het salaris van de CEO van Heineken komt jaarlijks boven de €6.000.000,- uit. Dit is vooral te danken aan de bonussen die aan de prestaties van de topman verbonden zijn. Dit vormt vaak 80 procent van het totale bedrag dat aan salaris verdiend wordt. Dat kan dus al snel oplopen.

Wanneer je bedenkt dat Van den Brink al een vermogende vader had, die ook CEO was, en wat hij door de jaren heen heeft verdiend, dan kan je je voorstellen dat hij inmiddels een behoorlijk gevulde bankrekening heeft. Die ook jaarlijks verder gevuld wordt.


Lees ook: 


Ook interessant om te lezen:

Geld & Beleggen

Wat is het vermogen van Marjan Rintel in 2024?

Frans Muller is de topman bij Ahold. Dit is de moedermaatschappij waar Lees meer...

Geld & Beleggen

Wat is het vermogen van Hein Schumacher in 2024?

Frans Muller is de topman bij Ahold. Dit is de moedermaatschappij waar Lees meer...

Geld & Beleggen

Wat is het vermogen van Frans Muller in 2024?

Frans Muller is de topman bij Ahold. Dit is de moedermaatschappij waar Lees meer...